23 Mart 2013 Cumartesi

Rockstar'dan GTA 5 Hakkında Üzücü Açıklama

     GTA hayranları geçen sene cıkacağı söylenen, 2 trailer ve bir çok ekran görüntüsü yayınlanan ve çıkış tarihi de verilen GTA 5 için hala kesinleşmiş planları ve tarihleri olmadığına çok üzülüyor.
     Rockstar yaptığı açıklama da "Daha önce de söylediğimiz gibi, ortaya koyduğumuz ürünlerin piyasa çıkmaları için uzun süre geçmesi gerekiyor. Bunun sinir bozucu olduğunu biliyoruz ama bu durumu lütfen anlayışla karşılayın. Çünkü hayranlarımıza değer vermiyor, onlardan nefret ediyor değiliz; aksine tam tersi bir durum söz konusu.Şu an için oyuna odaklanmış durumdayız, sizlerle ne zaman yeni bilgiler paylaşacığımız belli değil."  diyerek sözlerini noktaladı. Hem hayranlarından özür dilemiş oldu, hem de hala kesin bilgilere kendilerinin de sahip olmadıklarını aktarmış oldu.


    Daha önce de dediğim gibi Rockstar mükemmel bir GTA oyunu daha çıkarmak istiyor ve bunun en iyi şekilde olması için her şeyin tam olmasına dikkat ediyor, elbette bu bizim oynayacağımız oyunun kalitesini artıracak ve bizim oyundan daha fazla zevk almamızı sağlayacak ama bu bekleyişler de bizi çok üzüyor...Bu arada GTA 5, 17 Eylül 2012'te Xbox ve Playstaton 3 için duyrulmuştu.

                                                                                                                    -STALKER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder