28 Şubat 2013 Perşembe

Rome 2 Total War Fragman ve Detaylar

     Creative Assembly bugün öğlen saatlarin de güzel haberler verdi...Total War hayranlarının oldukça sevineceği bu haber de detayların yanı sıra bir de fragman yayınlandı. Rome 2 de, Shogun 2'de gördüğümüz UI tarzını kullanıcak...Yani her askeri bölüğün kendi kültürel geçmişine ait özellikler barındırması tasarlanıyor.


     Oyunda ayrıca yakınlaştırmanın (zoom) büyük etkisi olacak. Shogun 2 de bol bol gözlemlediğimiz zoom sayesinde savaşan iki askerin kapışmasını izleme olayını,bu oyunda daha gelişmiş bir şekilde göreceğiz. Yani savaşı bırakıp sadece savaşn iki askerin birbirlerine olan bağrışmalarını, emirleri uygulayan askerleri yakından görebileceğiz..Geçmişteki oyunlardaki tüm hatalarını düzeltme uğraşında olan Creative şuana kadar en iyi grafiklere sahip strateji oyunu yapma uğraşında anlaşılan...


     Aynı zamanda çevre detayları da çok önemli olucak, bölgeyi iyi kullanmanız savaşın lehinize çevirebilmek için en büyük kozunuz olabilir. Ve tabi ki Rome Total War'dan alıştığımız kuşatma malzemeleri de geri dönüyor.
     Arminius'un Roma'ya ihanetini konu alan Teutoburg savaşını anlatan fragmanı ise aşağıdan izleyebilirsiniz...

   

NOT :  Video açılmazsa buraya tık...

                                                                                              -Stalker


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder